Online Pizza rendelés, olasz étel házhozszállítás

Cím: 1161 Budapest, Rákosi út 67.
Étterem és Kiszállítás: Sze, Cs, P, Szo, V: 12:00-22:00
Telefon (étterem és házhozszállítás): +36 1 615 9290, +36 20 9797 033
Konyha jellege - Pizza, olasz ételek
Fizetési mód: Készpénz, Mobil terminál, Bankkártya
Min rendelés: 1000 HUF
Szállítási idő: 30-55 perc
Kiszállítás: INGYENES!


Szállítási terület:
XIV. kerület, XV kerület, XVI. kerület.

 

Online pizza házhozszállítás, olasz étel rendelés a Pizza & Pane olasz étteremtől

pizza házhozszállításA Pizza & Pane olasz étterem üdvözöl mindenkit megújult honlapján!

Éttermünk a helyi ételrendelések felvétele és kiszolgálása mellett online ételrendelés teljesítésével is foglalkozik. Tehát lehetőséget biztosítunk, számos egyéb mellett pizza rendelésre, prémium pizza rendelésre, valamint olasz étel rendelésre is.
Akik szeretik a tradícionális, ízletes olasz ételek ízvilágát, azok semmiképp se hagyják ki különleges rizotto és fenséges olasz tészta ételeinket se!
Frissensült ételeink közül online rendelhetnek házhoz grillezett lazac steaket vagy akár finom, szaftos, vaslapos csirkemellet. Számos kítűnő olasz ételt kóstolhatnak meg éttermünkben a 16. kerületben vagy kérhetnek házhozszállítással otthonukba vagy munkahelyükre a 16. kerületbe, 10. kerületbe, 15. kerületbe vagy 14. kerületbe.
 
 
Mindenki számára adott a lehetőség, hogy eldöntse, csak egy finom olasz pizzára vágyik, vagy inkább egy fusilli vagy penne különlegességre. A Pizza & Pane étteremnél pizza házhozszállítás mellett más olasz ételrendelést is felveszünk. Sőt, ami az édesszájúak számára jó hír, hogy desszert kiszállítását is igénybe lehet venni a 16. kerületbe és 14. kerületbe. Vendégeink válogathatnak ínycsiklandó profiterol, tiramisu, túrótorta közül is, melyek az étkezés tökéletes lezárását biztosítják.
Ha pedig a rendhagyó pizza rendelésen kívül valami mást választana, akkor igényelje egy frissensült étel vagy saláta házhozszállítását. Illetve, kérheti lazacos vagy sonkás rizottó kiszállítását is, melyek maximum egy óra alatt az asztalára kerülnek.
Ha online pizza házhozszállításról, frissensült étel házhozszállításáról beszélünk, a hét bármely napján lehetőség van az éjszakai házhozszállítást is igényelni, ugyanis vendéglátóegységünk Sze, Cs, P, Szo, V: 12:00-22:00-ig nyitva tart és fogadja a rendeléseket.
 
Mindegy, hogy vékonytésztás, vastagtésztás olasz pizza vagy egyéb prémium olasz ételrendelésrőlsaláta vagy desszert kiszállításáról, netán online rizotto rendelésről van szó, ha a 16. kerületbe, 10. kerületbe, 15. kerületbe vagy a 14. kerületbe rendel, akkor a kiszállítás körülbelül 30-55 percet vesz igénybe.


Weboldalunk bal oldali kategóriáiban nézelődhet és kedvére válogathat különböző olasz étel különlegességeink közül, melyek a nagyadagok kedvelőinek kedveznek.


Kellemes nézelődést és ételeinkhez jó étvágyat kívánunk!
 
Szolgáltatásaink közül: online pizza házhozszállítás 14. kerület, ételrendelés 14. kerület, online ételrendelés 14. kerület, éjszakai ételházhozszállítás 14. kerület, prémium pizza rendelés 14. kerület, olasz pizza rendelés 14. kerület, online spagetti rendelés 14. kerület, rizotto házhozszállítás 14. kerület, olasz étel kiszállítás 14. kerület, frissensült étel házhozszállítás 14. kerület, saláta házhozszállítás 14. kerület, pizza rendelés 16. kerület, online pizza rendelés 16. kerület, pizza házhozszállítás 16. kerület, online pizza házhozszállítás 16. kerület, ételrendelés 16. kerület, online ételrendelés 16. kerület, éjszakai ételházhozszállítás 16. kerület, prémium pizza rendelés 16. kerület, olasz pizza rendelés 16. kerület, online spagetti rendelés 16. kerület, rizotto házhozszállítás 16. kerület, olasz étel kiszállítás 16. kerület, frissensült étel házhozszállítás 16. kerület, olasz étterem 16. kerület